Wandelen 6-9 km

Helaas wordt door blessures bij de organisatoren deze wandelingen tot nader order niet meer gelopen. Zodra het weer beter gaat worden deze wandelingen weer opgestart. Daarover zal een bericht in de nieuwsbrief verschijnen.

U kunt wel inspiratie opdoen voor een leuke 2 uurs wandeling in de omgeving van Montfoort/Linschoten. Op de kaart kunt u naar een route doorklikken. 

Excuus voor het ongemak


Voor Knooppuntleden waarvoor de 10 km te lang of te snel is, of de 5 km niet uitdagend genoeg, ontwikkelden wij een tussenafstand. Deze wandelingen zijn tussen de 6 en 8 km en worden in een iets rustiger tempo gelopen. Verzamelen op maandagmorgen om 9:30 op het parkeerterrein van de Hockeyvelden en met carpoolen gaan we naar het beginpunt van de wandeling. De gemiddelde afstand van de wandeling is ± 7,5 km en dat betekent een wandeling van 1,5 tot 2 uur. De werkelijke afstanden variëren tussen 6,4 en 8,7 km. Met de carpool erbij kun je verwachten, dat je tussen 11:30 en uiterlijk 12:00 terug bent in Montfoort. Helaas is dat wel te laat voor een gezamenlijke koffiestop .

Er zijn al wandelingen uitgezocht, die je hieronder kunt bekijken door op de wandelaar te klikken. Met 28 mogelijke wandelingen is dat een goed begin, maar er zullen zeker nog nieuwe wandelingen volgen.

Wel zijn we nog op zoek naar wandelaars,  die af en toe een wandeling willen leiden. Die kunnen een eigen route kiezen, of 1 van de al eerder vastgelegde routes lopen. Lijkt je dat leuk, dan kun je dat doorgeven aan Jules Langenberg of Rob Hagedoorn. Stuur daarvoor een e-mail aan middenafstand@deknooppunters.nl

Sinds kort is er voor de regelmatige deelnemers een groeps app. Hiermee kan worden overlegd over bijvoorbeeld een slecht weer voorspelling, de te lopen route, een afzegging of het aantal benodigde auto’s.

Hieronder een overzicht van de wandelingen. Als u op deze kaart op de wandelaar klikt, verschijnt aan de linkerkant een lijstje. Door vervolgens op de blauwe link te tikken kunt u de bijbehorende routekaart opvragen. Let op: Op een plek kunnen meerdere wandelingen starten, door in te zoomen kunt u dat bekijken.

 

 


Deelname aan de wandelingen is geheel voor eigen risico van de deelnemer!