Verslag workshop Ipad café 29-10-2019

Op dinsdag 29 oktober werd er door de IT werkgroep een workshop georganiseerd voor de iPad en de iPhone. Dat ging vooral over de laatste upgrade van het besturingssysteem iOS 13 en iPad Os 13.
Kees Orij verzorgde de workshop, Arnold de Beus hielp mee. Kees vertelde hoe je instellingen kunt veranderen en liet dat op een groot scherm zien. Zo kon iedereen volgen wat je zoal kunt doen. Je kunt altijd uitproberen of een instelling je bevalt. Bevalt het niet dan verwijder je dit weer. We hebben allemaal zo onze voorkeur. Wil je een donkere modus? Probeer het maar. Als het niet bevalt dan zet je het weer terug. Het toetsenbord is eindelijk veranderd, vertelde Kees. Makkelijker geworden.
Bij een iPhone kun je ook kijken naar je telefooninstellingen. Zo kun je bij een persoon die je toegevoegd hebt zelfs de locatie toevoegen. Makkelijk om er dan naar toe te rijden. En neem de wachtwoorden. Je hebt overal een wachtwoord voor nodig. Hoe maak je een sterk wachtwoord, hoe onthoud je dat en waar kun je dat veilig bewaren? Ook hiervan kwam een duidelijke uitleg. Ook kwamen allerlei ontwikkelingen uitgebreid aan de orde. Het bleek een nuttige workshop!

 

Meer foto's? Klik <<HIER>>.