Jaarlijkse Busreis 2019

Wanneer:
8 mei 2019 hele dag
2019-05-08T00:00:00+02:00
2019-05-09T00:00:00+02:00
Kosten:
€ 60,00
Contact:
Bart Vlooswijk
0348-473003

Op woensdag 8 mei vertrekken we om 8.30 uur vanaf bushalte Kasteelplein via Boon’s supermarkt in Linschoten richting Arnhem. In Eerbeek staat de koffie op ons te wachten in Restaurant Heideroos.

In verband met de groepsgrootte, worden we in twee groepen verdeeld. Beide groepen doen hetzelfde programma, maar de 2e groep doet dat in omgekeerde volgorde.

Het programma:

Na de koffie brengt de eerste groep een bezoek aan de gladiolenkwekerij van ’Boer zoekt vrouw’ Jos en Dycke in Steenderen.

Tussen de middag staat de lunch voor ons klaar in Restaurant Heideroos.

’s Middags wordt onder leiding van een deskundige gids een rondrit langs mooie dorpjes gemaakt. In Apeldoorn kunnen we genieten van de vele prachtige parken en grote villa’s. Natuurlijk rijden we ook langs Paleis het Loo en omgeving met zijn vele monumenten. Via een fraai landgoed van het Gelders Landschap rijden we door prachtige bosgebieden. Koninklijke omgeving, kleine dorpjes met hun eigen speciale geschiedenis, de vroegere bewoning op Het Loo van de verschillende stadhouders en vorsten, prachtige natuur, het wild, vogels en planten, kortom er is weer veel te vertellen door de gids en er is natuurlijk ook heel veel te zien!

Rond een uur of vier zijn we dan weer terug in Heideroos waar voor ons en de andere groep een afwisselend entertainment programma wacht. Er kan meegezongen worden en misschien ook nog wel een klein dansje gewaagd. Leuke anekdotes en grapjes zullen zeker op onze lachspieren werken. Kortom echt genieten.

Rond 17.30 uur staat er een heerlijk warm en koud buffet voor ons klaar.

Misschien een beetje moe van alle indrukken, maar voldaan van het heerlijke eten, vertrekt de bus om 19.30 uur weer richting Montfoort, waar we om ongeveer 21.00 uur zullen aankomen.

Inschrijven door inlevering van de volledig ingevulde antwoordstrook uit ons blad Contact.

Maandag 8 april van 14-15 uur in de Vaart in Linschoten

Dinsdag 9 en woensdag 10 april van 13-14 uur in het Atrium van Antoniushof.

Invulstrook kwijt, u kunt het <<hier>> downloaden en printen..

Gladiolenkwekerij Boer Jos Sloot
De Posbank altijd weer mooi
Onverwachte ontmoeting op lijn Apeldoorn-Dieren